• Levering binnen 24 uur
  • Persoonlijk advies
  • Uit voorraad leverbaar
Biensma 39 * 9001 XZ * Grou
T. (+31) 0566 624362
info-nl@armosa.eu

Veehouderij

Armosa BV (voorheen Span Groothandel) beschikt over een ruim assortiment producten voor de veehouderij. Of uw klanten nu op zoek zijn naar hulpmiddelen voor medische handelingen, veeherkenning of aanvullende voeding: bij onze agrarische groothandel bent u aan het juiste adres. Ook producten voor vacht en huid, klauwverzorging en uierverzorging kunnen wij uit voorraad leveren. Met de producten van Armosa BV blijft het vee in topconditie en worden ziektes als diarree, myiasis, melkziekte en mastitis voorkomen. Wij maken graag van onze kennis uw advies!

Een gezonde veestapel
Om een veestapel optimaal te laten renderen is een goede verzorging met de juiste middelen cruciaal. Hierbij draait het niet alleen om de juiste diervoeding, maar ook de lichamelijke verzorging is van levensbelang. Vanwege de veranderende klimaatomstandigheden en de leefomgeving wordt het vee regelmatig blootgesteld aan allerlei gevaren en ongemakken van buitenaf. We bieden een groot assortiment producten om deze blootstelling te vermijden. Mocht het toch nodig zijn, dan bieden wij de nodige hulpmiddelen voor medische handelingen. Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze kennis, uw advies
Wij hebben een grote schat aan ervaring in de agrarische wereld, waardoor wij veel kennis hebben opgedaan. Kennis die nodig is voor het gebruik van onze verschillende producten, maar ook voor de nazorg die het met zich mee kan brengen. Deze kennis delen wij graag met u, zodat uw klanten bij elke product een passend advies krijgen en zo de beste resultaten behalen.